Read Сирена by Tricia Rayburn Free Online


Ebook Сирена by Tricia Rayburn read! Book Title: Сирена
The author of the book: Tricia Rayburn
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 1.72 MB
City - Country: No data
Edition: Егмонт България
Date of issue: 2011
ISBN: No data
Loaded: 2314 times
Reader ratings: 5.7

Read full description of the books:Смъртоносна опасност се крие във водите край градчето Уинтър Харбър и това лято там никой няма да е в безопасност.

За Ванеса и Джъстин Сандс е традиция да прекарват летните си ваканции в Уинтър Харбър, Мейн, и през повечето време да са с братята Кармайкъл. Това лято Ванеса е решена да добие поне малко от смелостта на по-голямата си сестра и най-после да преодолее своя страх от океана, а защо не и да превърне приятелството си със Саймън Кармайкъл в нещо повече.

Но когато вечерта след един семеен скандал Джъстин отива да скочи от върха на опасна скала, а на следващата сутрин тялото й е открито, изхвърлено на брега, Ванеса отказва да приеме, че това е самоубийство или нещастен случай. Съмненията й се затвърждават, когато открива, че сестра й е криела тайни от нея и от семейството, а гаджето я Кейлъб Кармайкъл е изчезнал мистериозно. Внезапно крайбрежното градче е поразено от серия зловещи инциденти, всеки от които по някакъв начин е свързан с океана. Близо до водата последователно са открити телата на няколко удавени мъже, на чиито лица са застинали широки предсмъртни усмивки.

Ванеса и Саймън се заемат да разберат дали тази тайнствена поредица от смъртни случаи има нещо общо с Джъстин и Кейлъб. Но дали разкритията им няма да поставят край на зараждащите се чувства между двамата и да преобърнат живота на Ванеса завинаги?


Download Сирена PDF Сирена PDF
Download Сирена ERUB Сирена PDF
Download Сирена DOC Сирена PDF
Download Сирена TXT Сирена PDFRead information about the author

Ebook Сирена read Online! Tricia Rayburn lives on eastern Long island with her fiancé and crazy shih tzu. She tries to eat vegetables instead of candy but, in her weaker moments, loves Reese's Pieces. The Melting of Maggie Bean is her first novel.


Reviews of the Сирена


AUSTIN

The book is very deep! Tip for Reading.

MUHAMMAD

Now this book is one of my favorites!

ELLA

For those who are bored to live

SEBASTIAN

Rarely do the books make me cry, but this one could.

FLORENCE

Phone number you need to drive to protect against robots. I indicated the phone and downloaded without registration.
Add a comment
Download EBOOK Сирена by Tricia Rayburn Online free

PDF: sirena.pdf Сирена PDF
ERUB: sirena.epub Сирена ERUB
DOC: sirena.doc Сирена DOC
TXT: sirena.txt Сирена TXT